Herdenkingsmiddag gaat vanwege de Coronamaatregelen dit jaar 2020 niet door.

Herdenkingsmiddag gaat vanwege de Coronamaatregelen dit jaar 2020 niet door.

Rouwen doet iedereen op zijn of haar manier. De manier waarop je rouwt is heel persoonlijk en wordt beïnvloed door wie je bent, jouw achtergrond, jouw leeftijd.
Wat heel belangrijk is te weten, is dat iedereen op zijn of haar eigen manier rouwt. Daarvoor is geen recept bekend of advies mogelijk. Blijf dicht bij jezelf, je eigen gevoel geeft goed aan wat het beste voor je is. De een wil bijvoorbeeld weer snel aan het werk, terwijl de ander daar echt de energie niet voor heeft. Iedereen heeft daarin zijn eigen weg te gaan.

Met deze herinneringsbijeenkomst willen wij u een steuntje in de rug geven en de herinnering aan degene die is overleden in ere houden. Tijdens deze middag wordt de naam van uw dierbare genoemd en zullen wij een kaars voor uw dierbare aansteken. Deze kaars mag u na afloop mee naar huis nemen.

Ook nodigen wij gastsprekers uit die vertellen over verlies, over het rouwproces wat u doormaakt en hoe verder te gaan. Tussentijds opgeluisterd met muzikale momentenDe middag wordt ieder jaar georganiseerd. Begin oktober worden hiervoor de uitnodigingen verstuurd aan families die het afgelopen jaar een dierbare verloren hebben waarvan Uitvaartzorg Linne het laatste afscheid heeft mogen verzorgen.

Tijdens deze informele middag is er na het officiële gedeelte gelegenheid, als u daar behoefte aan heeft, om met andere mensen ervaringen uit te wisselen die ook een dierbare verloren hebben in het afgelopen jaar, natuurlijk onder het genot van koffie en Limburgse vla.
Neem gerust kleine kinderen mee, hiervoor is een aparte ruimte beschikbaar waar ze onder begeleiding tekeningen kunnen inkleuren en spelletjes doen.

Helaas gaat deze middag dit jaar 2020 niet door.