Over ons

Over ons

UITVAARTZORG DIE BIJ U PAST MET:
Respect, liefde voor het vak, aandacht voor elkaar en ruimte voor afscheid.

Uitvaart, de laatste tocht van ons wereldse bestaan. Voor de nabestaanden een moeilijke en drukke tijd. Ontzorging is op dat moment het belangrijkste. Met respect voor de overledene en nabestaanden door persoonlijke en duidelijke zorg, rust brengen in een moeilijke situatie. In Midden - Limburg is Uitvaartzorg Linne in deze een begrip.

Thei Schuren (1984 +), voormalig koster en uitvaartverzorger sinds 1960 in Linne, kende al zijn dorpsbewoners persoonlijk. Hierdoor was hij in staat een persoonlijke én respectvolle begrafenis te regelen. Wie herinnert zich niet zijn duidelijke stem in gebed tijdens de voettocht van kerk naar kerkhof.

De tijden zijn echter veranderd. De tweede generatie, in de persoon van Har Schuren, ging in 1984 verder waar zijn vader gebleven was. Persoonlijk, met respect, passie, gevoel en daadkracht en altijd bereikbaar, waren kenmerken die bleven bestaan. Uitbreiding in de uitvaartzorg werd met name gegeven door Har’s echtgenote, Marion Schuren - Poels, die als eerste vrouwelijke uitvaartleidster van Zuid- Nederland in oktober 1984 haar opwachting maakte. Dit bleek een groot succes omdat hiermee bij veel mensen een wens in vervulling ging. Een vrouw als uitvaartverzorger op een van de moeilijkste momenten van je leven.

Har Schuren ging zich meer en meer richten op het noodzakelijke en persoonlijke rouwdrukwerk. Hiermee werd deze service duidelijk uitgebreid en versneld. Rouwbrieven en gedachtenisprentjes worden als sinds 1988 in eigen drukkerij gedrukt.

Na een onderbreking zijn Marion en Har Schuren opnieuw gestart met de voor Midden - Limburg vertrouwde gezichten. Marion als uitvaartleidster een vertrouwd gezicht in de regio en zal ook nu weer het aanspreekpunt zijn en blijven. Har Schuren blijft op de achtergrond meer dan zichtbaar.

Met de verandering in geloofsbehoefte en uitoefening beschikt Uitvaartzorg Linne over een meer dan 30 jaar lange ervaring in de uitvaartzorg. Alle wensen zijn bespreekbaar en zullen, voor zover wettelijk mogelijk, toegepast worden.

Uitvaartzorg Linne staat voor U klaar. Laat U bij U thuis of bij ons op kantoor informeren over de mogelijkheden die bij U passen.