Recensies

Recensies

Susanne en Harrie Backus - Leduc, Mia Leduc
Hallo Marion,We wilden jou nog hartelijk bedanken voor de organisatie van deze mooie en bijzondere dag. Het was echt tot in de puntjes af. De crematie was ook heel respectvol en met dierbare herinneringen. Pap heeft het zeker en vast erg mooi gevonden! Jij hebt het echt goed gedaan. Super. We spreken elkaar nog snel. Hartelijke groeten,


Jolanda Willemsen
Alles perfect tot in de puntjes geregeld. Er komt zoveel bij kijken waar je zelf niet eens aan zou denken in zulke situaties. Bedankt, ook namens mijn moeder voor jullie betrokkenheid en dat pap dankzij jullie een mooie uitvaart heeft gehad.
 

Familie Verhezen.
Wij zijn erg tevreden over de manier van werken van Uitvaartzorg Linne.


Familie Van der Loo.
Dank voor de goede zorgen en de hele fijn begeleiding. Zeer gewaardeerd door ons allemaal.


Cor van Montfort
Deze mensen staan altijd voor je klaar en weten hoe het voor een ander is om afscheid te nemen. En helpen je om overal aan te denken omdat jezelf niet altijd meer helder kunt denken. Top. Veel succes met deze mooie uitdaging.


Ans Reijnders
Deze mensen, zijn goud waard!
In moeilijke tijden zijn ze er voor je.. onvoorwaardelijk!


Jacques Paula Verheesen
Zijn gewoon goed in hun werk


Willem van Ameijde Sr.
Marion heeft ons geweldig bijgestaan en geholpen in een zoals voor de hand ligt "hele" moeilijke tijd, waarbij persoonlijke aandacht, vakman (vrouw) schap en betrokkenheid streden om de 1ste plaats. Het werd een gedeelde 1ste plaats, waren ze ineens even "kwijt" ben blij ze "toevallig" op dit medium terug te hebben gevonden.! Marion, Warme groet Willem & Catharina van Ameijde


Huub Nieskens
Een vertrouwd gezicht in een moeilijke tijd.
Maar een goede begeleiding is goud waard. Succes


Margriet Kwanten
Ze zijn gewoon GOED


Edmond Bollen
Als golfvrienden zijn het al heel leuke en gezellige mensen met een zeer warme uitstraling. Ben er zeker van dat de uitvaartzorg perfect zal zijn!

 

Recensie toevoegen